06-40620411
Het Linschot 2, 7627 ND Bornerbroek

Rusthuis & revalidatie

Het achterlaten van een dierbaar bezit is moeilijk. Zeker als je een lange geschiedenis hebt gedeeld met je paard. Natuurlijk wil je er op kunnen vertrouwen dat de plek waar hij of zij terecht komt de juiste is. Zo kan je met een gerust hart naar huis in de wetenschap dat je paard het goed heeft.

Ons verblijf biedt een fantastische plek voor paarden die na hun werkzame bestaan mogen genieten van hun oude dag. Leeftijd speelt geen rol.
En ook paarden die om wat voor een reden dan ook een plek nodig hebben (bijv. blessures) zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bijvoorbeeld een revalidatie in combinatie met de behandelingen van Gerard.

Paarden die bij ons verblijven kunnen vertrouwen op een uitstekende verzorging, weidegang (bij goed weer dag en nacht) met schuilstal, ruime frisse stallen en paddocks en een flinke dosis aandacht. Daarom hebben we vanaf de start van ons pension al nagenoeg dezelfde “bejaarde” paarden die al jaren bij ons een plekje op de weide hebben. Het tarief is in overleg. Alles is maatwerk, ook de behandelingen van Gerard. 

 

Maatwerk & Kwaliteit…

Stal Schroten

shutterstock_187445609 - small10